Mehmet Emin Pulatkonak İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://mepio.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAHALLE MAH. DR.ÖMER BESİM PAŞA CAD. NO 55 BEYKOZ / İSTANBUL
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : Ders Başlama: 09.00 Ders Bitiş : 16.10
Servis : Servis bulunmaktadır.
Ulaşım : 15 TY, 11 H, 15 Y, 15 H İETT Otobüs Hatları ile Yeni Mahalle - Çavuşbaşı minibüsü ile ulaşım sağlanmkatadır.
Yerleşim Yeri : Beykoz - İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 25 KM, İlçe Merkezine 15 KM